25 Kasım 2017 Cumartesi

Ulusal Uzaktan Eğitim Sempozyumuna Katılım

06 Kasım 2013 Çarşamba 14:31 tarihinde eklendi | 1138 defa okundu

Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Fatih Çağlar, Müdür Yardımcıları Okt. Faruk Süleyman Berber ve Öğr. Gör.  Recep Çolak, Yüksekokul Sekreteri Murat Sezai Yıldız'dan oluşan heyet Konya Selçuk Üniversitesinde yapılan Ulusal Uzaktan Eğitim Sempozyumu'na katıldı.

Uzaktan öğretim ile ilgili öğretim elemanı ve öğrenci memnuniyeti, kavramsal sorunlar ve mali sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışıldığı sempozyumda Müdürümüz Mehmet Fatih Çağlar'ın yaptığı sunum tüm sorunları detaylı bir şekilde içerdiğinden büyük beğeni topladı.

YÖK tarafından belirlenen Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar kapsamında ortaya çıkan mali ve idari problemlerin çözümü için Meslek Yüksek Okulumuz idarecileri tarafından hazırlanan sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir bilgi dökümanı Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü kanalıyla YÖK’ e sunulmuştu.

Selçuk Üniversitesi ve Mevlana Üniversitesi yerleşkeleri de sempozyum kapsamında gezilerek çeşitli incelemelerde bulunuldu.

Uzaktan Eğitim MYO Müdürlüğü

Resmi kullanmak için tıkla