26 Eylül 2017 Salı

Mezun Durumda Olan Öğrencilerin Dikkatine…

18 Haziran 2013 Salı 14:28 tarihinde eklendi | 2611 defa okundu

Final, Bütünleme ve Tek Ders Sınavları sonunda Mezun Durumda Olan Öğrenciler Mezuniyet Dilekçesini doldurarak 08.06.2013 tarihinden itibaren 25.06.2013 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze 0246 211 34 73 numaraya Fax çekmeleri ve Fax çektikleri dilekçenin Asıllarını Kargo ile Süleyman Demirel Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Ertokuşbey Derslikleri Kat:3 Doğu Yerleşkesi Isparta adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçelerinin aslını göndermeyen öğrencilerin mezuniyetleri gerçekleşmeyecektir.

Mezuniyet dilekçesi gönderen Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri Diplomalarının Sağlık Bakanlığından Onaylanması için aşağıdaki beyannameyi doldurarak 1 adet fotoğrafla beraber Süleyman Demirel Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Ertokuşbey Derslikleri Kat:3 Doğu Yerleşkesi Isparta adresine Posta yada kargo ile Mezuniyet Dilekçesi ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Mezuniyet Dilekçesi İçin  Tıklayınız

Beyanname için Tıklayınız…(Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü öğrencileri için)