25 Kasım 2017 Cumartesi

2016-2017 Eğitim Öğretim Muafiyet Duyurusu

08 Eylül 2016 Perşembe 12:39 tarihinde eklendi | 1056 defa okundu

ÖSYM TARAFINDAN OKULUMUZA YERLEŞTİRİLEN ve  HERHANGİ BİR YÜKSEKÖĞRETİM KURUMUNDA (ÜNİVERSİTE) DAHA ÖNCE ALMIŞ VE BAŞARILI OLDUĞU DERSLERDEN MUAFİYET BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Herhangi bir Yükseköğretim Kurumunda (Üniversite) daha önce almış ve başarılı olduğu derslerden muaf olmak isteyen öğrencilerimizin,

1.     Muafiyet Başvuru Dilekçesi (İndirmek için tıklayınız),

2.     Öğrenim gördükleri Yükseköğretim kurumundan transkript (not dökümü),

3.     Öğrenim gördükleri Yükseköğretim kurumundan ders içeriklerinin onaylı örneği,

4.     Belgelerinin asıllarını aşağıda belirtilen adrese kargo veya posta ile 19 Eylül 2016 – 03 Ekim 2016 tarihleri arasında göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvuru Dilekçesini doldururken istenilen ders bilgilerine yüksekokulumuzun web sayfasında, BÖLÜMLER kısmında yer alan DERS MÜFREDATI bölümünden ilk 4 YARIYIL olmak üzere ulaşabilirsiniz.

NOT: 03 Ekim 2016Muafiyet Başvuru evraklarının okula ulaşması için son tarih olup, postadan kaynaklanan gecikmelerden Yüksekokul sorumlu değildir.

ADRES :
Süleyman Demirel Üniversitesi